Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Nieuws/Blog

Nieuws vanuit onze Studio!

 

Voornemens = plannen bij HomeDecoBoutique!

Fien Peperstraete

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht komen ook de goede voornemens. Bij ons komen die eerder onder de vorm van “plannen”. We hebben ons tijdens deze verlofperiode eens goed verdiept - in onszelf -om na te gaan waar we met HomeDecoBoutique naartoe willen. 

Het is namelijk zo dat we van bepaalde mensen heb gehoord dat zij de producten ook graag eens in het echt zouden zien. We begrijpen dat niet iedereen graag online shopt. Maar het is allerminst onze bedoeling om een winkel open te houden, gezien de job die we naast deze activiteiten ook nog hebben. Maar we willen natuurlijk ook graag op de vraag van deze mensen ingaan.

Daarom plannen we in 2016 een aantal “live” activiteiten. We dachten eerst aan de traditionele homeparties, maar het idee om een nieuw concept als een webwinkel te combineren met een concept dat ontstond in de jaren 50 of 60 van de vorige eeuw, is voor ons -  persoonlijk - niet aan de orde. Tenzij jullie daar echt op zouden aandringen natuurlijk ;-). 

Voorlopig denken we erover om een aantal dagen per jaar een “open house” te houden. Hoe of wat, daarover later meer. Ondertussen kunnen jullie jullie hier registreren in afwachting van meer nieuws hierover.

Rest ons niets anders dan jullie een fijne overgang van oud naar nieuw te wensen. Voor 2016 wensen wij jullie vooral een gezond, inspirerend en gezellig jaar!

Liefs,

Fien en Peter