Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Nieuws/Blog

Nieuws vanuit onze Studio!

 

Drie voorbeelden die bewijzen dat kinderen en leuke objecten net wèl samen gaan!

Fien Peperstraete

Er wordt nog al vaak gezegd dat leuke objecten en kinderen niet in één huis passen. Toch vind je hier drie voorbeelden die het tegendeel bewijzen. En gelukkig maar!

1. Een cabinet de curiosité is dè oplossing voor kids met verzamelwoede

Je kent ze wel die kinderen die steedsmet gevonden steentjes en kleine hebbedingetjes naar huis blijven komen. Bijgevolg ligt hun kamer overvol met die speciale spullen waarvan het uit den boze is dat je eens schoon schip houdt. 
De oplossing is een cabinet de curiosité. Je vindt ze in allerlei vormen en formaten. Van stolpen en plateau's tot echte glazen cabinets met eiken hout of messing afgewerkt. Ze ogen niet alleen mooi maar geven de kids ook duidelijk aan hoeveel ze nog kunnen verzamelen tot hun display plekje vol is. 

2. Een middeltje uit de oude tijd om digi-kids duidelijk te maken wanneer de tijd om is...

Kids en iPads, het is een combinatie die niet meer weg te denken is. Toegegeven, het is soms héél handig wanneer je zelf dringend iets wil afwerken en we willen natuurlijk niet dat kinderen niet mee zijn in deze digitale tijden. Maar als ouder wens je toch nu en dan de tijd te beperken. Daarvoor grijpen we terug naar een middeltje uit de oude tijd dat zich nooit kan vergissen... de zandloper!

Verkrijgbaar in groottes gelijk aan 30 minuten en één uur. Ze passen bovendien helemaal in een gezellig interieur. 

3. Ook lezen kan best gezellig zijn!

Hoewel kinderen ofwel graag lezen ofwel niet graag lezen, je kan beide een extra stimulans geven. Door het bijvoorbeeld super gezellig te maken spoor je kids aan tot lezen. Ikzelf plaatste een grote vierkante poef met leuke kussentjes en een bijhorende plaid in een hoek van de slaapkamer, met aan de muur hangend happy lights alsof ze onder een maretak zou zitten. 

Mijn dochter is er in ieder geval super blij mij en ik merk toch dat het lezen nèt iets vlotter gaat :-). 

Voor meer informatie of bestellingen mail fien@fpstudio.be