Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Nieuws/Blog

Nieuws vanuit onze Studio!

 

Belofte maakt schuld!

Fien Peperstraete

Sven Coryn, Véronique Schaillée, Boris Debeuf, Klaar De Schepper en mezelf. Samen "Vijfkant"

Sven Coryn, Véronique Schaillée, Boris Debeuf, Klaar De Schepper en mezelf. Samen "Vijfkant"

Belofte maakt schuld!


Ergens rond de feestdagen beloofde ik dat 2017 het jaar zou worden waarin we naar buiten komen. 

En ja hoor! Nauwelijks drie maanden na de belofte is het al zo ver...
Hier zijn "we" dan. Wij van "Vijfkant". We leerden elkaar kennen tijdens een coachingstraject voor starters en bundelen nu voor één week de krachten.

We heten je dan ook zeer welkom volgende week in onze eigenste winkel-restaurant-workshop-ruimte in de Dampoortstraat te Gent. Maandag 28/3 pluggen we in en vanaf dinsdag 29/3 gaan we playen ;-)

Naast elke ochtend yoga kan je er ook ontbijten, lunchen en dineren. Qua workshops hebben we het volgende in ons aanbod: Beestige kaarten door Klaar, Drukta's (shopper bedrukken) door Klaar, Sven geeft Chocolade voor kids en Chocolade voor volwassenen (reeds volzet), Workshop juice away van Véronique (Juices maken). Verder staat er een mini escape game indoor, dat de liefhebbers zal zoet houden tot de grote Escape Truck voor de deur staat in het weekend.

De Dierzame shirts van Artamandua zijn er te koop.  Er is ook een creatieve ondernemersdag waarop we diverse experten hebben uitgenodigd die consults geven. Voer voor elke (wanna be) ondernemer dus! Het evenement is bovendien gratis, inschrijven is wel verplicht. 

Tja en verder is er eigenlijk niet zoveel te doen. O ja, ook nog een jazz band op vrijdagavond en de Ronde van Vlaanderen op zondag. Dat zal het zowat zijn. 

Ikzelf zal er de objecten uit mijn webshop uitstallen zodat je deze kan komen zien/voelen/betasten en ook kopen natuurlijk. Ook geef ik er gratis interieuradvies voor je woning of vakantiewoning.
Zit je dus met interieurperikelen waar je niet verder mee kan? Of misschien wil je eens van gedachten wisselen over je interieur? Stuur mij een mailtje, leg kort uit waar je mee zit, en we spreken af in de pop up!

Zie ik je volgende week? 

Liefs, 
Fien

Pop up Vijfkant
Place to be:
The Box
Dampoortstraat 47
Gent
Open vanaf dinsdag 28/3/2017 tot en met zondag 2/4/2017 (kort maar krachtig)
op weekdagen van 8-22u
in het weekend van 9-22u
Alle info over activiteiten/workshops/...op onze facebookpagina @vijfkant