Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Indelen

We merken in de praktijk dat aan de indeling vaak te weinig tijd en aandacht wordt besteed. Er wordt nauwelijks rekening gehouden met looplijnen, gewoontes en gebruik bij verbouwing en nieuwbouw. Toch loont het de moeite om hiervoor de tijd te nemen. Een slechte indeling kan een  flinke brok frustraties met zich meebrengen. Het spreekt voor zich dat je best een indeling ontwerpt vooraleer je start met het afwerken en inrichten van de woning, wil je dubbele uitgaven vermijden. 

HOE KUNNEN WIJ HELPEN?

We overlopen wat jullie levensstijl en gewoontes zijn en gaan zo op zoek naar de indeling die voor jullie werkt. We houden hier rekening met de huidige woning en zijn structuur. We doen ons best om de optimale indeling voor jou te ontwerpen, rekening houdend met beperkingen in structuur. 

Bij nieuwbouwwoning hoef je geen rekening te houden met bestaande structuren, maar kun je beginnen met een blanco canvas. Toch ervaren we dat mensen dit moeilijk vinden en vaak teruggrijpen naar een klassieke indeling, terwijl ze niet echt weten of die indeling voor hen werkt en of dat hen de meest optimale looplijnen bezorgt. Ook de architect begint vaak met een standaard indeling, waaraan men slechts weinig verandert. In een ideale wereld werken architect en interieurontwerper samen aan de ideale woning, omdat de focus van de architect op de structuur van de woning ligt en het ontwerp aan de buitenzijde en van de woning. De interieurontwerper begeleidt dan de eigenaars bij het zoeken naar de goede indeling, want de binnenkant van de woning verdient bij een indeling minstens evenveel aandacht als de buitenzijde!

ONZE MEERWAARDE

De eigenaars vertellen ons al hun wensen, ze mogen los denken van structuren, mogelijkheden, ... Daarmee gaan wij aan de slag en komen we tot een indeling die voor jou werkt, die rekening houdt met jullie gewoontes en levensstijl zodat jullie woning als een jasje zit. We maken een indeling voor jou de we visualiseren zodat je een goed beeld krijgt hoe de indeling eruit ziet en je kan beginnen inbeelden hoe je die kan gebruiken. 

✓ Ondersteuning voor zowel verbouwers, zelfbouwers, doe-het-zelvers als architecten 

✓ Indeling op maat

✓ Visualisatie van de woning

✓ Voor een beperkt budget

✓ Mogelijkheid om in een later stadium verder samen te werken