Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

FP_Studio_Banner_Wonen_WEB_04A.jpg

Meubelen & styling

Een harmonisch geheel is het doel. Een goed samenspel tussen de inrichting van de woning (kleuren, materialen, vormen) en de meubels. 

Bij het kiezen van nieuwe meubels kan een sofa, of volledige opstelling harmonisch aanvoelen in de meubelwinkel. Het is dan bang afwachten tot de levering om na te gaan of die sofa, tafel of volledige opstelling een harmonisch geheel vormt met de reeds aanwezige kleuren, materialen en texturen. Past de vorm, is het meubel niet te groot of te klein, straalt het de juiste warmte of koude uit? 

Je kan dus enkel een goed advies krijgen door iemand die bij jou thuis komt om na te gaan wat het samenspel is van de reeds aanwezige materialen. 

hoe kunnen we helpen?

We starten in de woning en overlopen waar jullie naar op zoek zijn. Je deelt ons natuurlijk een budget mee waarmee we aan de slag kunnen en wij houden rekening met de reeds aanwezige materialen. 

Daarop doen we voorstellen tot je overtuigd bent van de keuze. Indien mogelijk bezoeken we de leverancier of de fabriek zodat je het stuk ook werkelijk kunt zien en voelen. 

ONZE MEERWAARDE

✓ We zijn niet getrouwd met merken, leveranciers of fabrieken

✓ Voor elk budget: merken en merkloos

✓ Geen winkel waardoor je onze volledige en onverdeelde aandacht krijgt

✓ Aan huis zodat we advies kunnen geven over wat de ruimte nodig heeft

✓ Voor dezelfde prijs als in de winkel