Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Oude inspiratiebronnen

We kunnen stellen dat de laatste jaren de markt van de interieurobjecten en gebruiksvoorwerpen met ontwerpen in alle maten en vormen het punt van verzadiging heeft bereikt. 

We merken dan ook op dat bepaalde ontwerpen van interieurobjecten bij verschillende internationaal gekende merken in het gamma zijn opgenomen, zij het in iets aangepastere zin (ontwerp, kleur,...). 
Het is erg moeilijk om vandaag een voorwerp te ontwerpen dat erg vernieuwend is, rekening houdend met alle toffe objecten die reeds bestaan. 

Eén van de trends die automatisch volgt uit de verzadiging is het op zoek gaan naar oude voorwerpen of objecten die door de jaren heen uit gebruik zijn geraakt. Bijvoorbeeld in de mode zien we de terugkeer van de hoeden. Deze nieuwe trend biedt opnieuw mogelijkheden voor het interieur onder de vorm van diverse oplossingen om hoeden te bevestigen aan muren. 

De "slow living" trend deed enkele jaren geleden langzaam maar zeker opnieuw intrede. We houden van producten die op authentieke manieren zijn gemaakt. In het interieur vertaalt zich dat niet alleen in het maatwerk van meubels, maar ook in theeserviezen, cafetières om thee en koffie te zetten naar aloud recept. 

Omdat oude meubelen met een ziel vandaag erg gewenst zijn is de vraag veel groter dan het aanbod. Om de prijzen betaalbaar te houden produceren de fabrieken nieuwe meubelen die er oud uitzien. Bewaar evenwel de leuke mix tussen oud en nieuw. Wij houden we wel van strakke lijnen in meubelen en passen de oude trend liever toe in de decoratiestukken. Deze opzet creëert visuele rust en het oude uitziende object kan makkelijker plaats maken voor iets nieuws.

Tot slot is er de terugkeer van het gebruik van tekst in de woning. Daar waar in de jaren 2000 bijvoorbeeld met neon letters in het interieur werd gewerkt keren we wat verder in de tijd terug naar oudere typografie. Met vergeten lettertypes en oude vormgeving wordt gespeeld om zowel met teksten als spreuken het interieur een leuke toets te geven. 

Februari 2016.