Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Over ons

FP Studio is het resultaat van de samenwerking tussen Fien Peperstraete en Peter Lippens

Om op dit punt te komen legden wij als koppel een lange weg af. Maar de liefde voor wonen was van het begin in onze relatie sterk aanwezig. Elk weekend reden we rond. Op zoek naar te renoveren woningen waarvoor we eigenlijk geen geld hadden.

We hebben jaren, persoonlijke tegenslagen, dromen en opleidingen (in die volgorde) nodig gehad om de droom die zo helder leek toen we jonger waren opnieuw op te roepen en vorm te geven.

Fiens hart klopt voor interieurinrichting. Daarnaast is ze zeer geïnteresseerd in de invloed van ruimtes op personen en hun gemoed. Beide passies combineert ze bij het begeleiden van bewoners om hun interieur samen in te richten tot een feel good interieur.

Peter heeft zijn eigen bedrijf, maar ondersteunt Fien in het bouwtechnisch gedeeltes bij coördinatie van de werken. Zijn meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector betekent een grote meerwaarde voor FP Studio. 
In zijn vrije tijd klopt zijn hart voor hout. De mogelijkheden, de uitstraling en de geur bezorgen hem kippenvelmomenten.

Onze grootste sterkte is dat we elkaar uitstekend aanvullen. We kunnen ons ook allebei heel goed inbeelden hoe een ruimte zal aanvoelen, al bestaat die nog niet. Dat is een gave!

Ook het feit dat we meestal enkel mogelijkheden zien in plaats van beperkingen blijkt een zeer sterke troef.