Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

Sssssst...

Stilte is de nieuwe interieur trend. 

De hoeveelheid toonkleuren bepalen de rust voor het oog. 

In deze tijden waarin woord, beeld en animatie in een nooit aflatende stroom op ons worden afgestuurd, zijn we geneigd terug op zoek te gaan naar stilte. Stilte wordt dan ook de nieuwe interieur trend. 

De toepassing van stilte is vooral te zien in het terug grijpen naar oervormen voor meubels. Natuurlijke materialen waren reeds een trend, maar het gebruik ervan gebeurt in een sereen geheel.  Elegant ogende objecten eveneens in natuurlijke materialen vormen de kers op de taart. Minimalistische luxe zorgt voor innerlijke rust.  
Daarnaast worden contrasten vermeden en dat heeft vooral invloed op de gebruikte toonkleuren. Hoe meer de toon van kleur en materiaal op elkaar wordt afgestemd, hoe rustiger men een ruimte ervaart. 

Enige voorzichtigheid is wel geboden bij het toepassen van 'stilte' in jouw interieur. Feel good wonen betekent nèt niet het consequent toepassen van interieur tendensen op de woonomgeving. Ga vooral na van welke kleuren, materialen of texturen jij 'stil' wordt. Kies daarna in welke ruimtes jij stil wil worden en pas hier 'stilte' toe: oeroude vormen, op elkaar afgestemde kleuren en materialen, elegante voorwerpen samen geplaatst in één sereen geheel. En voor wie letterlijk 'stilte' wenst: vooral stoffen brengen stilte in het interieur. Denk aan vilten kussens, wollen tapijten, wandtapijten* . 

* Ook een nieuwe trend trouwens 

Januari 2017