Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stuurhut 5
8301 Knokke-Heist

0032 473 26 16 91

Inrichten en styling van het interieur. We onderscheiden ons door de bewoner in het ontwerp centraal te stellen.

Selectie aan decoratieartikelen te koop in de webshop.

Veilig betalen, retour binnen 14 dagen met terugbetaling.

FP_Studio_Banner_Wonen_WEB_04A kopie.jpg

Woningen

Herken je ook het gevoel dat de ene omgeving een betere invloed op jouw gemoed heeft dan andere?  Een goede omgeving kan je zowel tot rust brengen als de nodige prikkels geven. Maar heb jij vandaag zicht op wat jouw interieur met en voor jou doet?

Vooraleer je je persoonlijke cocon kan samenstellen, dien je goed te weten wie je bent. Ontwikkel een klare kijk op welke invloed je omgeving op jou heeft. Word intens gelukkig door die omgeving zo persoonlijk te maken dat jij kan gedijen.

 

Wie ben jij

Toon me je huis en ik zeg je wie je bent.

Helaas klopt dit niet altijd. Woningen hebben inderdaad beperkingen. Maar vooral ook véél mogelijkheden.

Jouw verhaal, jouw herinneringen, deze mogen best een voorname plaats krijgen. Alles draait immers om jou: van welke stoffen je houdt, welke objecten jou gelukkig maken of aan welke oude meubelstukken je mooie herinneringen hebt.

We bespreken de mogelijkheden om jouw interieur persoonlijk te maken. 

Hoe wens jij je leven te leiden? 

Wil je werken van thuis uit en wil je de combinatie in de woning aangenaam en werkbaar maken? Hou je ervan om mensen uit te nodigen en te trakteren op een overheerlijke zelfgekookte maaltijd? Wil je niets liever dan in rust tussen bepaalde objecten te leven?

We gaan samen na wat jou energie geeft en ik vertaal dit in ideeën voor jouw persoonlijk interieur.

Wat heb jij nodig om intens gelukkig te zijn? 

Het antwoord op deze vraag kan zowel kort als lang zijn. In elk geval is ze voor iedereen verschillend. Jij bent uniek en dat kan ook jouw interieur zijn.

Erger je je aan bepaalde zaken in jouw omgeving? Weerspiegelt het interieur je persoonlijkheid? Belemmert de indeling van het pand jou in jouw gewoontes? Dat zijn slechts enkele van de gespreksonderwerpen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Om jouw een goed advies te geven over je interieur, neem ik de nodige tijd om jou beter te leren kennen. Daarom bieden we een interieuradvies aan. Tegen een kleine vergoeding krijgt u de mogelijkheid ons als professionals beter te leren kennen. Tijdens dit consult onderzoeken we welke frustraties en noden er bestaan met betrekking tot het interieur, de indeling, de sfeer, kortom jouw hele woonbeleving. 

Tijdens dit interieuradvies kom je niet alleen meer te weten over je eigen woonnoden, maar worden de aan te pakken punten duidelijk benoemd. Deze punten van aanpak kan zowel een wijziging in sfeer zijn maar ook meer ingrijpend: in gebruik van een bepaalde ruimte of indeling van de woning. 

Met al deze weetjes kun je zelf aan de slag, maar we kunnen ook samen verder werken om de punten in praktijk aan te pakken en jouw interieur om te toveren naar een feel good interieur. 

Kiezen en leveren van gordijnen, meubels, coördineren van besproken werken en zelfs een interieurontwerp. Alles is mogelijk! 

De hamvraag is eigenlijk: Vind je de rust die je nodig hebt in de omgeving die jou ook energie bezorgt?

Ik help je graag verder!

Liefs, 

Fien

Naam *
Naam